Oud papier

Oud papier ophalen

Elke laatste zaterdag van de maand rijden er in onze wijk drie vrachtwagens van de firma Van Munster rond Download Bomberman 94. Ze zijn bemand met vrijwilligers die al het oud-papier en karton, dat door de bewoners buiten is gezet, verzamelen en in die vrachtwagens gooien.

In Venray mogen verenigingen al het oud-papier in een aangewezen gebied ophalen 오피스 픽처 매니저 다운로드. De gemeente is hiervoor een contract is aangegaan met Van Munster Recyclers die het transport leveren en zorgen voor de afzet van het opgehaalde papier en karton 꽃보다 남자 다시보기 다운로드.

In het Brukske is Wijkplatform Brukske de aangewezen partij die zorgt voor het ophalen van het oud papier. Van de opbrengst worden allerlei activiteiten voor bewoners in de wijk betaald 서머너즈워 다운로드.

Dringende oproep

Wij verzoeken dringend geen ander afval tussen het oud papier te doen. Dat is ook niet nodig want veel van dat afval zoals bijvoorbeeld glas, plastic, piepschuim (tempex) en ‘kartonnen’ drinkpakken kunt u gratis kwijt bij het milieustation of in de ondergronds containers bij supermarkten 미키마우스 클럽하우스 다운로드.

Als er namelijk teveel rotzooi tussen het oud papier zit, kan de hele inhoud van een vrachtwagen afgekeurd worden en krijgt het Brukske voor die hele lading geen cent 로그인 다운로드!

Dus graag uw oud papier, stevig gebundeld of goed verpakt in hanteerbare dozen van niet meer dan 20 kilo elke laatste zaterdag van de maand vóór 13.00 uur aan de straat te zetten 프로야구팀을 만들자 nds 다운로드.