ComBo zoekt (vacature)

Communicatie Brukske Ontmoet (ComBO) zoekt mensen die willen helpen. Dit kan zo veel en zo vaak u zelf wilt!

ComBO is een werkgroep die is opgericht om alle communicatie in het Brukske bij elkaar te brengen. Organiseert u een activiteit? Vindt er iets speciaals plaats? of wilt u gewoon wat delen met mede wijkbewoners? Stuur dan een bericht naar werkgroep Combo

Indien gewenst wordt er dan een

“Razende Reporter”

…op af gestuurd. Deze man, vrouw, jongen of meisje gaat er op af en schrijft een leuke stukje dat wordt geplaatst op de website, facebookpagina, wijkinfo, kabel-tv, huis aan huisbladen enz. Dit kan dus gaan over gebeurtenissen, activiteiten en/of kleurrijke personen in de wijk. Personen die ComBO hiervoor zoekt zijn nieuwsgierig van aard, oprecht geïnteresseerd en niet bang om vragen te stellen.

“Fotograaf”

Om deze leuke stukjes tekst nog beter tot hun recht te laten komen zou het fijn zijn als ComBO kan beschikken over mooi foto’s. Ben u iemand die graag foto’s maakt en daar ook goede apparatuur voor heeft? Meldt u dan aan! Deze foto’s zullen dan ook worden geplaatst op de website, facebook, wijkinfo enz.

“Vlogger”

Naast de teksten en foto’s zou het geweldig zijn als er ook leuke filmpjes over de wijk, haar bewoners en de gebeurtenissen worden gemaakt. Dit kan zijn in de vorm van een zogenaamde Vlog of gewoon op de klassieke manier. Zolang het maar leuke, flitsende filmpjes over activiteiten, gebeurtenissen en/of mensen uit de wijk Brukske zijn.

“Webmaster”

De website is hierboven al een paar keer genoemd. ComBO heeft er graag iemand bij die heel handig is met bijhouden van de website www.brukske.nl

Dit houdt onder andere in het screenen en plaatsten van ingezonden stukjes tekst en beeldmateriaal. Ook het adviseren en ondersteunen van actieve groepen uit de wijk bij het inrichten van hun eigen Tabblad kan tot de werkzaamheden behoren. Er kunnen meerdere webmasters actief zijn zodat werkzaamheden kunnen worden verdeeld.

Spreekt één van de bovenstaande beschrijvingen u aan? Twijfel dan niet en neem contact op met ComBO via het contactformulier, nogmaals u kunt helemaal zelf bepalen hoeveel tijd u er aan wilt besteden ook al is het maar 1 keer per jaar, alle hulp is welkom.

HELP MEE OM BRUKSKE TE LATEN BRUISEN….!!!