Dag van de vrijwilligers

Match voor vrijwilligers organiseert dit jaar een leuke avond voor alle vrijwilligers uit de gemeente Venray op 7 december bij De Witte Hoeve.

Dit jaar is de bijeenkomst écht anders. Niet de organisatie valt in de prijzen maar vrijwilligers kunnen worden aangemeld voor De Pluum. Elke organisatie of vereniging kan één vrijwilliger aanmelden, die ook een echte pluim krijgt uitgereikt.
Je kunt vrijwilligers opgeven tot uiterlijk 15 november a.s.

Voor verenigingen en organisaties heeft Match voor vrijwilligers een leuke quiz “Wieët ik veul” samengesteld. Quizboekjes kunnen worden opgehaald bij Match op 19 november tussen 12.00 en 13.00 uur.
Een gezellige middag met je eigen club vrijwilligers om verschillende vragen te beantwoorden, die alles te maken hebben met actualiteiten en met Venray en al haar dorpen. Alles komt aan bod.
De boekjes worden dan weer ingeleverd bij Match tussen 18.00 en 19.00 uur.
Ook hiervoor kunnen organisaties zich opgeven tot uiterlijk 15 november a.s.

7 December wordt een gezellige avond waarbij alle vrijwilligers in stijl welkom worden geheten op de rode loper bij een in kerstsfeer omgetoverde Witte Hoeve. Voldoende lekkere hapjes en drankjes en leuke doe-dingen zoals een casino, overheerlijke ijsjes, live-kerstliedjes en tussendoortjes die verrassen. Ook de winnaars van de Pluum worden in het zonnetje gezet en de Quizzers krijgen hun laatste opdracht en vervolgens wordt de winnaar gefêteerd met een grote beker.

Vrijwilligers uit de gemeente Venray: jullie zijn allemaal héél welkom. Geef je wel even op.

Opgeven kan via de website van Match www.vrijwilligerswerkvenray.nl. Tot 7 december!