Fietstocht “Een nieuw interieur”.

De Fietsvierdaagse Venray organiseert in 2018 voor de 9e maal een prachtige gezinsfietstocht van ongeveer 40 kilometer in het kader van Meimaand Fietsmaand 윈도우 10 컨슈머 프리뷰 다운로드. Deze fietstocht zal plaatsvinden op 20 Mei (1ste Pinksterdag) en is een prima voorbereiding op de 34ste Fietsvierdaagse Venray die zal plaatsvinden van 24 t/m 27 juli 2018 명탐정 코난 영화 다운로드.

De start is voor ‘t Âld Paostketoeër op het Henseniusplein in Venray.  De fietstocht van dit jaar heeft de naam “Een nieuw interieur” gekregen 애니메이션 무료 다운로드. De route gaat langs de plaatsen Veulen, Horst, Meerlo, Wanssum en Geijsteren. De tocht eindigt in Venray.

Tijdens deze tocht brengen wij een bezoek aan deze nieuwe boerderij van Kipster, waar u kunt rondkijken en genieten van een kopje koffie of fris 자동차 경주 다운로드. Er is hier een tentoonstelling over eten en drinken in de toekomst. Daarnaast is er een halteplaats bij de gebiedsontwikkeling Ooijen- Wanssum. Hier kunt u zien welke aanpassingen er aan het landschap worden gedaan om in de toekomst overstromingen van de Maas te voorkomen 트와일라잇 1 다운로드.

De kosten van deze gezinsfietstocht bedragen slechts € 4,50 per persoon. Zelf fietsende kinderen onder begeleiding betalen € 2,= en kinderen tot 5 jaar kunnen gratis deelnemen 국회 도서관 pdf 다운로드. Alle betalende deelnemers ontvangen een attentie. Men kan starten tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Haal de fietsen van stal en doe mee op zondag 20 mei Giant Of March ing Wings of Liberty.