Fietsvierdaagse Venray en IVN Geysteren- Venray bundelen hun krachten weer!

De Fietsvierdaagse Venray vindt dit jaar plaats van 25 juli tot en met 28 juli. Ook dit jaar zal  IVN Geysteren – Venray haar natuursteentje aan het fietsfestijn bijdragen.

Op woensdag 26 juli wordt een speciale 18 kilometertocht voor de jeugd uitgezet met een extra natuurlijk tintje. De start en finishlocatie is bij Hotel, Conferentie- en Partycentrum De Witte Hoeve in Venray. De kosten voor deelname aan deze fietstocht zijn:

  • Kinderen tot 5 jaar: gratis
  • Kinderen van 5 tot 16 onder geleide € 3, =
  • Overige deelnemers € 5, =

Deze tocht, speciaal voor kinderen en hun begeleiders – maar ook uitermate geschikt voor mensen in een scootmobiel – wordt voor de 9e keer gehouden om ook jongeren enthousiast te maken voor de fietsvierdaagse.

De deelnemers komen deze dag door de kerkdorpen Leunen, Heide en Veulen. De eerste controle en rustplaats is bij het Oude Schoolgebouw op de Heide en de tweede stop

is bij Boerderij ’t Platteland. Een ideale plaats voor jong en oud om te spelen, te eten of iets te drinken en dit allemaal op en rondom het Boerenerf in een prachtige open en groene omgeving. Ook zijn deze dag de kinderspellen op deze locatie!

Al bijna traditie getrouw krijgen wij ook dit jaar weer de ondersteuning van IVN Geijsteren-Venray. Onderweg bieden gidsen van IVN Geijsteren-Venray de deelnemers de mogelijkheid om even iets anders te doen dan fietsen,  namelijk genieten van al het moois wat onder of rond het water leeft.

Bij terugkomst op de finishlocatie zijn er volop activiteiten voor de kinderen. Kortom, voor zowel jong als oud voldoende reden om deel te nemen aan deze unieke tocht.

Stichting Fietsvierdaagse Venray
IVN Geijsteren-Venray