Fitnessen in de buitenruimte

Je ziet het steeds vaker, fitnessapparaten in de buitenruimte. Een van de bekendste voorbeelden is bij de Kapstok aan de Westsingel.

Ook in onze wijk staan fitnessapparaten in de buitenruimte. In het speeltuintje aan de Allegrostraat. Deze 3 apparaten staan niet in het zicht, dus u kunt daar ongezien gaan sporten. Een van de bewoners in de wijk zou graag hier vaker heen gaan met iemand, of met een klein groepje. Ooit was er een groepje begonnen, maar dit is niet meer actief. Nu worden de apparaten bijna niet meer gebruikt. Dit is natuurlijk jammer. Dus wilde u weer wat meer gaan bewegen, maar geen zin om naar de sportschool te gaan, dan is dit misschien een idee.
Lijkt het u iets en wilt u niet alleen gaan, laat het dan weten, dan gaan we kijken om een groep, of meerdere groepen te vormen.

Neem contact op via het contactformulier. Geef daarin aan welke dag u zou willen gaan en welk tijdstip. Bedenk wel, we gaan de winterperiode in en er is in de speeltuin  niet veel verlichting aanwezig.
Inmiddels is de eerste datum gepland. Aanstaande vrijdag 17 november. Om 11 uur verzamelen bij het wijkcentrum en van daaruit naar de speeltuin. Gepland staat tot 12 uur.

Er is ook contact geweest met de gemeente voor begeleiding. Hier zijn we nog mee bezig om te kijken naar de invulling.