Goede doelen

Goede Doelen Venray organiseert een jaarlijkse gezamenlijke collecte in Venray.

De gezamenlijke collecte wordt gehouden van 18 april – 22 april 2017.

De goede doelen collecte in Venray wordt gehouden van 18 april – 22 april 2017.

Alle inwoners ontvangen deze week (de week vóór 18 april) een brief, waarin aangegeven kan worden welke goede doelen men wil steunen en voor welk bedrag. Er kan daarbij gekozen worden voor een machtiging of voor de schenking van een contant bedrag in de bijgevoegde retourenvelop. De envelop wordt een week later weer opgehaald. Op deze manier blijft de ondersteuning van goede doelen niet alleen mogelijk, maar wordt deze ook gemakkelijker en veiliger. En er komen minder collectanten aan de deur.

De goede doelen die deelnemen in Venray: Nederlandse Hartstichting, Longfonds, Nederlandse Rode Kruis, KWF Kankerbestrijding, Hersenstichting, Nederlands Brandwondenstichting, Nierstichting, Alzheimer Nederland, Epilepsiefonds, Reumafonds, Amnesty International, Prinses Beatrix Spierfonds, Nationaal fonds kinderhulp, Maag Lever Darm stichting, MS fonds en het fonds Verstandelijk Gehandicapten.

 

Hoe herkent u de collectant van Goede Doelen Venray ?
U herkent de collectant aan de emmer, die voorzien is van het logo van Goede Doelen Venray. De collectant kan zich legitimeren met een ID-kaartje van Goede Doelen Venray.

Loopt u de collectant mis? Dan kunt u de envelop tot uiterlijk 28 april afgeven bij de Rabobank, Schouwburgplein 13.

De gegevens van de collecte, organisatie en opbrengst zijn openbaar. Men kan alle gegevens inzien op de website: www.goededoelenvenray.nl. Ook op Facebook is Goede Doelen Venray actief.