Jaarlijkse gezinskienen in ’t Brukske!

Afgelopen zaterdag vond het jaarlijkse gezinskienen weer in het wijkcentrum Brukske plaats. De zaal liep van kwart voor 7 tot half 8 vol met ouders, kinderen, opa’s en oma’s die allemaal een gokje wilden wagen om een mooie prijs te winnen.

Men kon een hele kaart (6 kansen), een halve kaart (3 kansen) of een 1/6 kaart  kopen. In totaal werden er 10 rondes gespeeld. Er waren ruim 80 mensen aanwezig op deze avond die tot een uur of 11 gezellig aan het gezinskienen waren. Er waren veel verschillende prijzen te winnen. Voor de kinderen waren er bijvoorbeeld een step, een zitzak, puzzel en nog veel meer. Er waren ook prijzen te winnen waar de inhoud niet bekend van was! Ze zaten verstopt in een container. De grootste prijs van de avond was toch wel de airfyer.  Iedereen die een kaart had gekocht had ook nog een kans op wat kleinere prijzen. In de pauze werden er ook nog lotnummers getrokken en kon men snoep en dergelijke winnen.  De eerste valse kien heeft een liedje gezongen voor een jarige Jet in het publiek en het werd met veel gelach ontvangen.

Al met al een geslaagde avond! Volgend jaar weer? We zijn opzoek naar mensen die volgend jaar mee willen helpen met het organiseren van het gezinskienen. Voel je je aangesproken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

ps. Heb je nog leuke foto’s van deze avond? Stuur deze op en wij zetten het op onze Facebook, zodat iedereen ze kan zien!