#kookboekbrukske: win een kookworkshop

De smaak van het multiculti koken te pakken? Maak deze maand een van de gerechten uit het kookboek Wereldkeuken van dichtbij – favoriete gerechten van inwoners van Brukske en maak kans op een workshop multiculti koken.

Het kookboek valt in de smaak, zo blijkt. De reacties zijn enthousiast. ‘Wat een goed idee’. ‘Wat leuk dat inwoners van Brukske dit doen’. ‘Dagelijkse kost, heet het, maar de meeste gerechten kende ik nog niet’. De recepten met de mooie foto’s inspireren thuiskoks in heel Venray om eens een keer wat andere, minder bekende mulitculti gerechten op tafel te zetten. Zonder daarvoor per se uren in de keuken te hoeven staan.

Post een foto
Zelf ook enthousiast met de recepten uit het kookboek aan de slag gegaan? Of dat nog van plan? Maak dan deze maand een foto van het resultaat en deel het op Facebook of Twitter met een foto en de hashtag #kookboekbrukske. En misschien win je dan wel een workshop multiculti koken, waarin je kennismaakt met ingrediënten, tips en trucs uit de multiculti keuken. Er is plek voor vijf keer twee personen.

Waar te koop
Het kookboek Wereldkeuken van dichtbijfavoriete gerechten van inwoners van Brukske kost € 3,95 en is verkrijgbaar bij het Wijkcentrum Brukske, Jumbo Brukske en Veltum, Andalucia Brukske, Roojboek Venray, Jan Linders Venray, Primera Venray, Bruna Venray, Wereldwinkel Venray, slagerij Verkoeijen Leunen en VVV Venray.