Samen is Kracht

Onze doelgroep zijn mensen met een “smalle” beurs ofwel de minima.

Onze activiteiten bestaand uit 3 hoofdpunten:

  • inzamelen/verdelen goederen
  • eetpunten organiseren
  • kinderkookfeestjes

Inzamelen/verdelen goederen

Wij zamelen overtollige kleding, huisraad, levensmiddelen, etcetera in bij mensen die het kunnen missen en ons gunnen. Deze spullen geven we weer weg aan mensen/gezinnen die het goed kunnen gebruiken. We zamelen ook zegels in voor levensmiddelen pakketten van de supermarkten. De pakketten gaan ook naar onze doelgroep. Regelmatig houden we ook andere inzamelingen die via onze Facebook-groep bekend worden gemaakt.

Verder worden er kledinguitgiftes gehouden. Ook deze worden bekendgemaakt op onze eigen Facebook-groep waar mensen lid van kunnen worden. Daar kunnen leden ook hun overtollige spulletjes verkopen tot een bedrag van 10 euro per artikel.

De goederen worden ingezameld bij onze opslag op de Plataanstraat nummer 15a Venray (oude gebouw van de woningbouw) elke zaterdag van 10.30 tot 12.00 uur is er iemand aanwezig om spullen in ontvangst te nemen of uit te geven.

Eetpunt

Elke dinsdag organiseren wij een eetpunt voor alleenstaanden in het Wijkcentrum Brukske waar personen boven 18 jaar om 12:00u een warme maaltijd kunnen eten. Kosten hiervoor zijn € 4,- per persoon. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot maandag 20u via telefoonnummer 06-22966908 (Gerda Wolters)
Soep of broodje hamburg zijn ook verkrijgbaar voor € 1,50 hiervoor is aanmelden niet nodig.

Kinderkookfeestjes

Voor jarige kinderen organiseren we kinderkookfeestjes. Afhankelijk van het inkomen van de ouders bedraagt de eigen bijdrage € 1,- tot € 5,- per kind.
Daarvoor mogen de kinderen tijdens het feestje, onder begeleiding, een zelf samengestelde maaltijd koken en samen opeten. Meer informatie via 06-22966908 (Gerda Wolters)

Samen is kracht bestaat uit:

Gerda Wolters
Kwen Hendriks
Marianne Hendriks
Petra Hendriks
Fred Halbe
Evelien Halbe