SOLfestival 10.0: Mooi weer en “dans, muziek, zang, eten en kinderspelen”

Op 17 juni was het dan weer zover. De 10e editie van het SOLfestival, SOLfestival 10.0!

Om half 9 stonden er tientallen vrijwilligers klaar om te helpen met de opbouw van het festival large image files. De opbouw was rond half 12 compleet afgerond. Na de opbouw hebben de vrijwilligers allemaal een broodje gehad en werd de SOLmood geprikkeld door de muziek van DJ Dennis Windows 10 Minesweeper. Hiermee werden ook de kinderspelen geopend. Bij de kinderspelen stonden verschillenden activiteiten, zoals schminken, haarvlechten, luchtkussen, tafelvoetbal, stokvangen, speelkraam en de vertrouwde Suikerspin Venray stond erbij Download Bloody Roe 2!

Het officiële programma werd om 13.30 geopend door wethouder Martijn van der Putten. De opening werd vervolgd met optredens op het grote podium 최고의 이혼 다운로드. Op dit podium gaven Dansstudio Nancy (Zumba), sambaband Batida, en Mehdi Tuhidi verschillende optredens. Tijdens deze optredens werd er veel gelachen en gedanst first album of wild chrysanthemums! Ook was er lekker eten te vinden tijdens het festival. Er was keuze uit friet, frikandellen, broodjes worst of döner.

Binnen in de gymzaal van het MFC Brukske was EMAC- Limburg, electro modelauto-club, te vinden 혹성탈출 진화의 시작 다운로드. Daar werden leuke demos gegeven en hadden de kinderen de kans om met deze auto’s te spelen.

Een ander hoogtepunt van deze dag waren de optredens van het Venrays Mannenkoor 오피스365 무료 다운로드. Een gelukkige ‘jarig Jet’ werd getrakteerd op een ‘Happy Birthday’, gezongen door het Venrays Mannenkoor. Het Venrays mannenkoor heeft daarnaast ook een aantal adembenemende nummers gezongen World Warz.

Wij danken iedereen waardoor het mogelijk was om SOLfestival 10.0 tot werkelijkheid te maken. Van de organisatie tot aan de bezoekers.

Het SOLfestival 10.0 is een feest wat herinnerd kan worden als: “dans, muziek, zang, eten en kinderspelen” en zon 360 이미지. Tot de volgende keer!