Speeltuintjes

De speeltuintjes zijn al even aangelegd en ook de picknicksets zijn geplaatst en de hagen zijn er omheen gepland. Alleen de hekwerken staan er nog omheen, maar waarom?Onder de speeltoestellen en waar de panna-kooi komt, op de tegels, komt nog een kunststofvloer. Deze kan gegoten worden bij bepaalde weersomstandigheden. Afgelopen week is de eerst vloer, zwart, gegoten. Helaas is er bij enkele speeltuintjes deze vloer niet goed uitgehard, doordat er toch gespeeld en gelopen is op de vloer. Hierdoor moet dit opnieuw en blijven de hekwerken dus nog staan.

Na de zwarte vloer, komt de definitieve vloer overheen. Ook deze heeft een aantal dagen uithardingstijd nodig. Dit betekent dat er ook weer niet overheen gelopen mag worden. Tot die tijd staan de hekwerken er om heen.

Wij begrijpen dat kinderen niet kunnen wachten om te gaan spelen in de nieuwe speeltoestellen, maar zolang de hekwerken er omheen staan is dit niet de bedoeling. Zoals het er nu naar uit ziet, zal de aannemer komende week eerst de “schade” herstellen en daarna de definitieve vloer gaan aanbrengen. Dus nog even geduld en dan kunnen de kinderen gaan spelen in de speeltuintjes zonder de hekwerken er omheen.