Voorinschrijving Meerdaags Wandelevenement Venray!

Op 2 en 3 juni 2018 zal de eerste editie van het Meerdaags wandelevenement Venray gaan plaatsvinden. Het Meerdaags wandelevenement is uniek omdat zij de wandelaar de mogelijkheid geven om elke dag een andere afstand te lopen. Deze afstanden liggen tussen de 10 en 60 km. Door deze unieke aanpak is het wandelevenement een uitstekend trainingsmiddel voor de grotere wandelevenementen later in het jaar maar ook prima geschikt voor de wandelaar die liever een kortere afstand willen lopen. Bijna alles kan.

De voorinschrijving is gestart en op dit moment hebben al ruim 200 wandelaars zich ingeschreven voor één of beiden dagen. De voorinschrijving sluit op vrijdag 25 mei om 24.00 uur. Het inschrijfgeld voor één wandeldag bedraagt € 5,- – Voor twee wandeldagen is dit € 10,- .

Inschrijven op 2 en 3 juni bij het inschrijfbureau is ook mogelijk. Het inschrijfgeld voor één wandeldag bij daginschrijving bedraagt € 6,25 en voor twee dagen is dit € 12,50 euro. Het is goedkoper en handiger om vooraf digitaal in te schrijven. Van het inschrijfgeld gaat 25% naar ons goede doel: Stichting ALS Nederland.

Het inschrijfgeld is inclusief:

  • Een blijvende herinnering in de vorm van een pinspeld
  • U ondersteunt ons goed doel Stichting ALS Nederland
  • U ontvangt onderstaande stoffen embleem om op uw rug of heuptas te bevestigen.
  • U ontvangt een bon voor een gratis verfrissing bij Rrrolend Venray.
  • U ontvangt een Venray Bloeit! tas.
  • EN op vertoon van een geldig pasje van de KWBN ontvangen de leden op de dag zelf € 1,= retour per inschrijving ongeacht of men 1 of twee dagen wandelt.