Wijkcentrum

De stichting Wijkcentrum MFC Brukske is opgericht op 12-12-2014. De stichting heeft zich tot doel gesteld, het wijkcentrum in het MFC te exploiteren 안철수 무료 다운로드. In het wijkcentrum zijn modern ingerichte ruimtes aanwezig. waarin wijkgerichte activiteiten plaats kunnen vinden. Daarnaast biedt het wijkcentrum mogelijkheden voor het verhuren van vergaderruimtes, dagbesteding of dagopvang en heeft een speciaal Jeugdhonk met eigen ingang Star Rip version.

Het wijkcentrum draait volledig op vrijwilligers. en is een laagdrempelig ontmoetingscentrum in het midden van de wijk. De plaats van waar je kunt eten en drinken, een feestje kan vieren, vergaderingen houden en met je vereniging of club samen kunt zijn Crowd city.

Het jeugdhonk is er voor de jeugd. In samenwerking met Synthese en de jongeren uit de wijk is het een ontmoetingsplaats voor, door en met jongeren 제리 맥과이어 다운로드.

Voorheen was verdere informatie over het wijkcentrum ook te vinden op deze website, maar vanaf eind 2019 heeft Wijkcentrum Brukske haar eigen website Download the doorpaint.

Voor openingstijden, verhuur, contact- en andere informatie verwijzen wij u door naar de eigen website van het Wijkcentrum