Wijkcentrum

De stichting Wijkcentrum MFC Brukske is opgericht op 12-12-2014. De stichting heeft zich tot doel gesteld, het wijkcentrum in het MFC te exploiteren. In het wijkcentrum zijn modern ingerichte ruimtes aanwezig. waarin wijkgerichte activiteiten plaats kunnen vinden. Daarnaast biedt het wijkcentrum mogelijkheden voor het verhuren van vergaderruimtes, dagbesteding of dagopvang en heeft een speciaal Jeugdhonk met eigen ingang.

Het wijkcentrum draait volledig op vrijwilligers. en is een laagdrempelig ontmoetingscentrum in het midden van de wijk. De plaats van waar je kunt eten en drinken, een feestje kan vieren, vergaderingen houden en met je vereniging of club samen kunt zijn.

Het jeugdhonk is er voor de jeugd. In samenwerking met Synthese en de jongeren uit de wijk is het een ontmoetingsplaats voor, door en met jongeren.

Voorheen was verdere informatie over het wijkcentrum ook te vinden op deze website, maar vanaf eind 2019 heeft Wijkcentrum Brukske haar eigen website.

Voor openingstijden, verhuur, contact- en andere informatie verwijzen wij u door naar de eigen website van het Wijkcentrum