Zwemmen is een feest

Zwemles
Vooral als ouders weten dat het kind zwem veilig is. Bij zwemvereniging SPIO staat zelfredzaamheid en een speelse manier van leren voorop waarbij kinderen stap voor stap leren zwemmen.
Vind je zwemmen leuk of wil je graag beter leren zwemmen, dan kun je bij ons terecht. Wij bieden zwemlessen aan voor alle kinderen en voor alle niveaus. Bij ons kun je je A, B of C diploma halen, maar je kunt ook doorgaan voor zwemvaardigheid en daarna voor survival, snorkelen, plankspringen en wereldzwemslagen. Ook hiervoor krijg je een officieel diploma bij een goede afronding.
De zwemlessen zijn onder begeleiding van opgeleide en enthousiaste vrijwilligers.
Meld je aan via www.spio.nl of op zaterdag tussen 09.45-11.55uur en tussen 12.45-14.55uur op Kempweg 70 in Venray (zwembad de Sprank) bij de baliemedewerkster van SPIO.
Voor informatie bel: 06 – 28 84 03 53 tussen de bovenstaande tijdstippen.

Aquakids
Venrayse zwemvereniging SPIO heeft iets nieuws: Aquakids! Dit is voor kinderen die het leuk vinden om te zwemmen, maar zich (nog) niet aan een wedstrijdsport willen binden en tevens om na het behalen van je zwemdiploma’s je zwemvaardigheid te behouden.
Wat houden de lessen bij Aquakids in:
-Op een leuke, sportieve en recreatieve manier lekker bezig zijn in het water, d.m.v. allerlei spelvormen. Denk hierbij aan estafettes, werken met spelmateriaal, samenwerkingsvormen, zwemmen op muziek.
– Kennismaken met allerlei takken in de zwemsport. Denk hierbij aan waterpolo,synchroonzwemmen, wedstrijdzwemmen, keuzepakketzwemmenzoals snorkelen, survival.
Aquakids vindt plaats op zaterdag van 15.00-16.00 uur in zwembad de Sprank te Venray.

Kinderen die een B diploma hebben kunnen hier aan deelnemen.
Kosten 25 euro per blok van 4 lessen. Je kunt dus voor 4 lessen deelnemen, dus ook ideaal voor de winter/zomerstop van andere sporten. En de lessen aan welke je deelneemt, hoeven niet in aaneengesloten weken plaats te vinden.
Heb je interesse of vragen neem dan contact op met: aquakids@spio.nl
Of kom op zaterdag 10 september om 15 uur naar zwembad de Sprank, want dan start weer de eerste les van het seizoen.